понедельник, 10 февраля 2020 г.

DOWNLOAD MELINA VESCAN POZA DE ALBUM

E cercestorul din colt. De Ce Ne Indragostim. Stii ca eu, te caut mereu, Minutele din viata mea se scurg. Mult prea greu de suportat Au luat-o razna si intr-o zi Le-Am Spus Si Fetelor. melina vescan poza de album

Uploader: Nasar
Date Added: 24 September 2013
File Size: 42.39 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 20028
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





De Ce Ne Indragostim. Mult prea greu de suportat Au luat-o razna si intr-o zi Mama, bolnava, vanzatoare avea si facultate Tata, taximetrist batran, ciubucar cu acte. Ha, ce poza de album, Primeau mereu felicitari.

Poza de album (English translation)

Can't Hide Hoxygen Remix Edit. Te caut si simt ca ratacesti in lume undeva Dar poate pe drum vom fi o poza de album.

Sureina Teknova Remix Edit.

melina vescan poza de album

Te caut in multime Si tot nu dau de tine, Esti o parte din mine. Can't Hide Extended Mix.

melina vescan poza de album

Clar, deja e barbat, A impachetat si s-a mutat intr-o chirie, Primul job la spalatorie. Era pustan, avea cam 20 de ani, Problemele incepeau sa apara Varsta sa cam ceara bani.

Poza De Album

Vsecan Stephan F Remix. Cutremur In Inima Mea. Alerg pe drumuri straine Si strig cat pot de tare, tare, Ca sufletul ma doare, doare, Si te vad in orcine Pare implinit, pregatit, Are 28 acum, o casa in constructie Si-un prichindel pe drum.

E cercestorul din colt. Zambind, singur batran, a suferit cat pentru toti Se vede clar in ochii lui Sureina Stephan F Remix Edit.

‎Poza de Album (feat. Vescan) - Single by Mellina on Apple Music

Stii ca eu, te caut mereu, Minutele din viata mea se scurg. A doua zi a clacat, noaptea cu un strain in pat, El o suna panicat, Dar suna ocupat Show More Show Less.

Doneaza ea tot ce mai au unei case de copiii. Orice plan merge prost Ca totul e contra cost.

Poza De Album - Mellina Feat. Vescan | Shazam

Iti Arat Ca Pot. Aveau o viata ca-n filme dupa un timp Afaceri, bani, masini, se parea c-au reusit.

melina vescan poza de album

Ce-O Fi, O Fi. Poza De Album Mellina Feat. Can't Hide Hoxygen Extended Remix. Aobum goala, goala, inima mea E goala, goala, e pustiu azi prin ea. Habar n-are cum sa mai fie barbat Ala micu' a plecat, lumea lor facuta praf. Dar poate intr-o zi, intr-o poza vom zambii. Fericirea la usa insita ca niciodata Ea insarcinata, el urma sa fie tata.

Dar intr-o zi, ce noroc, s-a indragostit pe loc Era de casa si frumoasa foc Si pentru prima melins are inima colorata, Orice munte pare o joaca. S-a trezit, la spital, perfuzii, doctori langa pat El vorbea singur, disperat, repeta ca nu-i adevarat. Zilele trec rapid, iar filele zboara din calendar Banii dispar din buzunar Si-apar atat de rar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий